Kan niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over de behandeling van mijn paard. De benadering en behandeling van het paard was voor het paard, en daardoor voor mij, erg prettig (merrie is nogal wantrouwend tav vreemden).

Ik ben enorm blij dat ik geweest ben, want ik mag haar staart weer borstelen, ze duwt haar rug niet meer bol als ik haar aai en ze heeft geen één keer meer gepiept of mank gelopen door haar knie!!!

Remi heeft gisteren nog veel gedronken en veel geslapen. Hij lag totaal ontspannen, helemaal uitgestrekt over 2 kussens (wat hem door de hondendames niet in dank werd afgenomen :-))

Het gaat heel goed met Ollie! De stelling en buiging is weer helemaal in orde en verzamelen gaat nu ook weer als vanouds!

Mijn paard is 24 jaar en met pensioen. Hij wordt nog 2x per week bereden omdat hij dat heerlijk vindt. Op een gegeven moment wilde hij niet graag meer galopperen en als je met een borstel over zijn rug ging gaf hij aan dit niet fijn te vinden.

Ik heb twee paarden. De ene is al wat ouder een heeft acute spat. Ze is daarvan heel erg kreupel geweest en houdt zich daar door stijf. Marcia heeft haar heel rustig behandeld en met veel respect haar karakter.